Något jag kommer sakna

Det ska bli så himla skönt att flytta till min egen lägenhet, men något jag kommer sakna är mina katter. Mina jättesöta, mysiga, gosiga katter. Det kommer bli så tomt i sängen på natten. Ingen liten Ester som promt ska ligga så nära benen att man inte kan röra sig. Ingen stor siggeklump som stoppar in huvet i armhålan (jag vet, konstigt) och kloar. Mina bebisar, som jag är helt säker på förstår allt jag säger när jag pratar med dom haha. 
 
Här är Sigge, smickrande vinkel för han är egentligen jättestor. 
 

Det tar tid att tänka

Tjenamors. Jag har precis lagt ifrån mig plugget. Hade världens flyt idag? Skrev mer än halva uppgiften på jätte kort tid. I och för sig lägger man inte jättemycket tid på själva skrivandet, det är allt tänkande runt omkring som tar tid. Och det är det som är svårt. Nu håller jag på med en hälsofrämjande aktivitet, jag valde en "prova-på-motions-dag" för elever i årskurs åtta. Försök HITTA PÅ en utvärdering av den ogenomförda aktiviteten, inte lätt ska ni veta. Där fastnade jag alltså nu :) 
 
Nu sitter jag och äter en risifrutti, ska snart fixa mig för kvällen, slänga mig i sängen och lyssna på pod! Är megatrött efter jobb och plugg.

semlogram

Idag började "helvetes-månaden" med plugg och dubbeljobb. Dagen till ära fastnade mitt lås på cykeln så jag fick snällt gå hem i stormen! Det kändes så himla bittert. Tur att jag har laddat upp hela helgen och bara gjort sånt som jag tycker är kul. Dessutom - jag har ätit tre semlor, en varje dag. Jag fick ett semlogram av Tanja, som kämpat jättelänge för att ge mig en haha. Jag blev så himla glad. (Tack hjärtat! <3) 
 
Idag lyckades jag övertala min chef att ge mig ledigt över påsk. Jag var så himla nervös innan, kallsvettades och hjärtat bankade hårt. Men hon sa okej till slut. Då ska jag på kryssning till Riga! 

 

i refuse to have you break me

Såå, den här veckan har än så länge varit helt kass. Jag har varit, och är fortfarande, sjukt stressad! Det har varit jobbiga dagar hemma, mycket med skolan, flytt och allt har blivit för mycket. Jag har gråtit minst två gånger om dagen, både hemma och på jobbet. Jag är redan stressad och från om med nästa vecka vet jag att det blir värre. Då är det nästan dubbelt så mycket jobb, sista rycket i kursen jag läser nu, börja med ny kurs och så måste jag hinna packa, rensa, träna och umgås med familj och vänner. Dessutom ska jag hinna hitta tid för att vila. 
 
Kämpa, kämpa, kämpa. Jag vägrar ge upp. 

Ny frisyr

Länge har jag funderat på att byta frisyr. Och nu är det gjort! Har har ni resultatet.

 
Heheheh, nej. Jag skojade bara. MEN jag funderar verkligen på det, alltså den kortare frisyren här ovan.. Jag har haft långt hår så jävulskt länge, så jag är fullständigt LIVRÄDD för att klippa av det. "Det växer ju ut" osv, ja det gör det. Men jag är så himla rädd att jag ska bli missnöjd, sakna mitt långa (men slitna) hår, att jag inte ska passa i det nya. Att vara ful är en så himla stor skräck för mig, sjukt eller hur?! Så vad tror ni? Ska jag klippa och gå utanför min comfortzone, eller ska jag ha kvar det långa och bara toppa lite? Vilket är finast? 

Gav efter för OS

Idag gav jag upp. Jag gav efter och kollade på OS. Jag har inte velat vara med på Putins makt-jippo med alla hemskheter som rapporteras från sotji och ryssland i allmänhet! Jag har sett lite curling och hockey, då jag sitter i soffan och pluggar (har väldigt svårt att plugga...). Men idag gav jag efter på riktigt, rörde mig inte ur fläcken och kollade på herrarnas längdstaffett! 
 
OCH VILKET LOPP!!!!! 
 
Mest imponerad är jag av Nelson som tappade skidan, ändå tog ifatt och till och med skapade ett mellanrum ner till resten! Alla var såklart jätteduktiga och dom vann ju överlägset! Och ungefär där ångrade jag att jag inte kollade på damerna igår. Såg reprisen och lyckades med nöd och näppe hålla mig för gråt. Vilka prestationer! 
 
Jag älskar den här typen av tävlingar. Längdskidor och friidrott är det överlägset roligaste man kan kolla på! Under dom här tävlingarna som OS, VM och EM ägnar jag stor del av min lediga tid åt att kolla på tv. Något som många kanske inte vet eller räknar med ;) 

20års kalas

Igår fyllde Life 20år och det firande vi med 20% på allt i butiken. Ballonger och bjudsaker överallt! Och till min stora överraskning fick vi även en hel tårta levererad till butiken! Hur nöjd tror ni att jag var?! Dagen gick jättefort och när Maria kom och skulle byta av mig hade hon köpt hjärtbakelser till oss. Hon är bra söt hon! när jag kom hem väntade ännu en bakelse på mig, mamma är bra hon också. 
Idag jobbade jag inne i stan och "festen" fortsatte även om det var så himla dåligt med folk tidvis. Dagen gick långsamt. Och sen jag kom hem har jag bara ätit och pluggat. La precis ifrån mig böckerna och nu blir det lördagsmys med familjen. Imorgon ska jag sova ut! 
 
 
 

Rysningar

Jag vet att jag kanske är sen, men alltså, Seinabo sey på P3guld?! Fantastisk, älskar det, ryser osv! 
 
Om ni inte sett det så har ni det HÄR

favoritrum på gymmet

Har ägnat morgonen på gymmet. Körde ett jäkligt dåligt benpass. Kände mig bara svag och det var som att jag tog i på fel ställe? Det gjorde jag ju inte, för det är ju svårt att inte ta i med benen när man böjer på dom haha. Jag tog en bild på mig själv på gymmet i mitt favorit "sidorum". Väldigt ovanligt eftersom det är SÅ pinsamt om någon kommer på en, jag blir alltid lite stel och konstig. Men i vilket fall. Man ser mycket starkare och muskligare ut än man är där inne, bra för självförtroendet om man undviker dom andra speglarna på vägen ut ;) 
 
Nu - frukost och dusch! 
 
 
 

matkoma

Igår kväll var jag och mina kollegor på middag hos Mia, min ena chef. Vi får alltid pengar av företaget att gå ut och äta julbord för, men vi hann inte det i december så det fick bli nu. Exotisk buffé, kex och ostar, vin och massa godsaker! Jag tryckte nog i mig lite för mycket. Fyra glas vin kanske blev två för mycket med tanke på att det blev spontan fest i lördags också! Imorse vaknade jag med en obehaglig matkoma, så efter frukost fick jag gå och lägga mig igen. Vaknade inte fören vid tolv! Obehaget har hållt i sig hela dagen.. 
 
Så idag har jag inte fått mycket gjort. Pluggade lite och jobbade 16-20. Och när jag kom hem hade jag fått omdöme på min andra uppgift - A igen!? Va?! Två A på raken?! Prestationsångesten minskar ju inte direkt haha. Men jag är ändå lättad och kan nog iallfall sova gott! 

rädd för fel

Började morgonen med träning! Armar och rygg blev det idag, men vi får se om jag har någon träningsvärk imorgon. Jag kanske körde lite för lätta vikter.. Svårt att veta när man inte tränat på länge! Och jag räknar inte med några snabba resultat haha. Jag har märkt att jag tränar bäst när det är väldigt lite folk på gymmet så jag kan ta i ifred! Är alltid lite rädd att jag ska se ut som någon på dom där filmklippen med texten "The hell she doing??!!!". Men egentligen vet jag ju att jag oftast kan mina övningar rätt bra! 
 
Nu sitter jag och äter frukost iallafall, ska snart hoppa in i duschen och efter det sätta mig och plugga! Ikväll är det jobb som gäller och kanske lite fredagsmys om jag hinner. 

Motivationen och inspirationen flödar!

Hallå hallå! Jag har egentligen inte tid för det här, men är så himla omotiverad att plugga just nu. Idag har jag jobbat på förmiddagen, det var inget kul alls idag. Sen åkte jag till skolan och gjorde en hälsoprofil på min syster. Det är det jag ska skriva om nu (egentligen). Nulägesrapport, mål och handlingsplan för förändring. Jag tänkte gå till gymmet efter men min mage strejkar och mår inte alls bra. Den gör bara ont mest hela tiden. Så gymmet får jag ta imorgon bitti. Nehe? Ska jag sätta igång då, innan jag börjar svamla? Ja, det är väl bäst. 

I brist på bilder, får ni en från bröllopet jag var på för några veckor sen. Mest för att jag tycker den är fin :)

 

time to do whatever

Idag är jag ledig! Det var länge sen jag hade en ledig dag att bara göra vad jag vill. Jag började dagen tidigt ändå och gick till gymmet med Aida. När jag kom hem tog jag en låååång dusch, har frukost i lugn och ro framför nyhetsmorgon och efter tio. Inspirerades av Aida och åt yoghurt med hallon. Så himla gott! Att jag inte gjort det tidigare.. 
 
Snart ska jag göra mig iordning och träffa Sandra nere på stan. 
 
 

It´s hard to say goodbye

 
I fredags åkte vi tidigt hemifrån för att åka till Mora och säga farväl till våran älskade, mycket saknade farfar. Det var en av dom jobbigaste stunderna i mitt liv. Det var en fin begravning, även att prästen pratade mycket strunt.. Det var många som uppskattade farfar och han var egagerad på så många ställen. Många blommor och många minneshälsningar under fikat senare. Och såklart många tårar. 
Senare på kvällen samlades hela släkten hos min faster och åt middag. 
 
Innan vi åkte hem igår åkte vi till farfars hus, och det kändes inte alls bra. Folk i huset, folk jag aldrig har träffat, som rensade och slängde saker. Folk jag inte känner slängde min farfars saker. Jag vet ju vilka det var, men har aldrig någonsin träffat dom. Kan inte riktigt skriva ut vad jag kände. Riktigt, riktigt ledsen räcker liksom inte till. 
 
Jag är inte riktigt redo att släppa taget än. Jag har inte hunnit sörja än. Det har hänt så mycket bra i början på det här året. Och jag har inte vetat vad jag ska känna. Hur mycket glädje får man känna när det har hänt nåt så hemskt? Så jag har lagt sorgen längst bak i minnet och hjärtat, och inte tänkt på det. Jag känner mig hemsk...