Let it be; Her chioce!


Fräsch

 

Ni vet den där fruktade fjortis-linjen alla fjortisar som betydde nåt hade mellan ansikte och hals i högstadiet? Japp. Jag upptäckte en på mig själv häromdagen när jag haft lite bråttom på morgonen. Så idag gick jag raka vägen till Face och köpte nytt smink! Innan hade jag den heltäckande på burk från Face, men eftersom jag är så torr i ansiktet fick det bli en flytande nu. Färgen heter Fräsch. Och jag hoppas att det är så jag kommer känna mig. Fick med mig lite primer hem att testa också. Ska förmodligen gå tillbaka och skaffa ett puder nästa vecka..
 
Jag vill rekommendera Face till alla som vill ha riktigt bra smink!

Blurred lines

Bilden är lika suddig som jag känner mig..
 
Idag är det jobb som gäller. Måste göra mig iordning men jag orkar verkligen inte. Har ingen lust alls att jobba idag. Jag vill... åka på semester! Jag vill bort från stressen i kroppen och själen. För när man jobbar så lite som jag gör, eller inte alls, så får man en stress som nästan gör en paralyserad. Allt blir långsamt och trögt. Det är så svårt att förklara! Jag behöver fylla på med energi.

Boktips!


Den här bokserien, mina vänner, är min nya bok-obsession. Första boken tog bara några veckor att läsa ut, nu är jag inne på andra och det ser inte ut som den här kommer ta längre tid. Fastnar, trollar bort verkligheten (ha ha ha eftersom boken handlar om besvärjare) och läser i flera timmar.
 
Men nu måste jag släppa boken och datorn, hänga sista tvätten och skynda mig iväg till Karlsson. Fika står på schemat!

Min Sigge-fluff



Jag sitter i min säng och myser med min fluff. Det börjar bli vanligare och vanligare att han vill gosa, och det är jag bara glad för! Han är i övrigt en mycket tillbakadragen och nästan rädd katt.. Varje gång han låter oss klappa honom är en stor vinst och man blir så glad varje gång! 

Nu snarkar han och jag ska snart göra det samma! Godnatt. 

Frukostscones


Var på vc imorse och skulle kolla upp magen mer. Men som vanligt hittade dom ingenting. Efter det kände jag att jag var värd en god frukost, så jag bakade scones med apelsinmarmelad och ost. Så himla gott! Resten av dagen ska jag inte göra så mycket. Har lite problem med magen fortfarande, så det är väl bäst att vila.

Kul och inte lika kul

Igår var det fest med vänner. Jag hade jättekul verkligen! Förfest hos Anna och Daniel med ett helt gäng. Sen gick vi till sliver och dansade. Dock slutade kvällen med sjukt magont och ambulans till akuten för mig.. Har världens finaste vänner som tar hand om mig! <3 kom hem runt åtta imorse och är därför väldigt trött idag. Och jag har fortfarande ont i magen. Ligger i soffan, där jag spenderat hela dagen, och myser med min fluff. Mysigt! 




Ullared

Hittade så himla mycket jag ville ha på Ullared igår! Jag köpte mer än planerat och fick ändå inte med mig allt jag ville. Ångrade bland annat att jag inte köpte en kappa jag verkligen ville ha! Men här är några andra riktigt bra köp; tallrikar, assietter och djupa tallrikar. Söta strumpor och fina klänningar!
 
 

Äventyr


Fick hoppa in på jobbet både igår och idag. Så himla roligt, jag älskar mitt jobb. Kan inte tänka mig i en annan branch just nu. Utöver det har jag bara hängt hemma, tvättat och fixat. Nu ska jag gosa lite med Sigge och Ester, sen är det dags att sova. Imorgon väntar äventyr!

Hädanefter tänker jag efter

 

237

Godmorgon! Jag har placerat mig i soffan med datorn. Precis ätit frukost. Havregrynsgröt med hemgjord äppelmos och... mjölk. Vem kunde tro att jag skulle ha mjölk på?! Det har inte hänt på ungefär 10år. Satt i telefon och ringe till kundservice på AF under tiden, och höll på att sätta både mjölk och gröt i halsen. Nummer 237 i kön. Grattis. Ungefär där gav jag upp! Jag får väl gå dit istället..
 
Ska snart dra iväg till gymmet och sen möta upp T på stan.
 
Ps. Har ni sett att jag har ny design nu? Work in progress. Bara ny header som jag fixas nu! :) vad tycker ni?

Morgonpromenad



Promenad i höstsolen med bästa vän! Bra start på dagen. 

Soffläge


Älgfärsbiffar med pressad potatis och sås till middag. Så himla gott med älg!

Jag har slagit läger i soffan efter kvällens bodybalance-pass. En film och mys resten av kvällen! 

Jag har flyttat!

Hejhej! Här är jag. Hoppas ni har följt med mig hit? Jag har funderat ett bra tag på att byta blogg, mest på grund av att mitt förra namn var så himla oseriöst och fult. Anledningen till det var en resa som ägde rum lite för länge sen för att det ska vara kul nu!
 
Så nu är jag här, på denna adress. Och det känns redan mycket bättre...
 
... förutom att dom färdiga designmallarna är så... fula?! Haha bara att stå ut ett lite tag till.
 
VÄLKOMNA!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.