Ser ni vad som hänt?!

Jag har ju en ny design. Bättre än allt det lila, eller hur?! Men kanske lite tråkig just nu. Men jag har finurlat på det här jättelänge nu. Blir inte bättre än så här. Och jag är inte så bra på detta. Ha överseende med allt som står på norska! Tusen takk! ;) 

Idag då? Jag har sprungit på staden hela dagen. Jag fyndade nya träningsbyxor som ni säkert kommer få skåda framför! Ska ju komma igång med träningen igen, är det tänkt. Jag hade en miljard saker att köpa kändes det som, men glömde hälften. Men en topp och dricka till nyår fick jag med mig. På måndag får jag ge mig ner och införskaffa resten. Klockan tio hänger jag på låset - börjar jobba tolv. 

Nu mina kära, blir det film och mys resten av kvällen. 

chillar i en julkula

 
Var nere och kollade in mellandagsrean idag. Inte mycket att hejja för så att säga. Bättre lycka nästa år! Hann bara med halva stan dock. Sen träffade jag A & D, gick och käkade och sen hade allt stängt? Jaha. Jag åkte hem och satte på en film... eller två.. Har numera lika röda öron som julkulan pga. mina hörlurar klämmer så hårt. Ajajaj.

Nåjaaa. Imorgon är det jobb hela långa dagen och minijul på kvällen. Tjohej. 

Min fina jul

 
Här har ni min jul! Vi var hemma med familjen (minus lillasyster) och marcus mamma och hennes man. Det var hur mysigt som helst! Som vanligt i jultider åt vi nog alldeles för mycket mat. Julbord, fika och godis till Kalles jul och för att avsluta allt åt vi gröt på kvällen. Vi fick mycket fina julklappar allihop. Jag älskar att komma på julklappar som min familj vill ha, men inte har kommit på själva. Hittade något sånt till alla utom Marcus. Är så nöjd med allt jag gav och allt jag fick. E-M & S hade med sig små roliga paket till hazard istället för julblomma, så himla fyndigt?! Och kul! Märkpennor blev min vinst ;)

Idag har vi varit hos mormor och morfar hela dagen. Julbord och fika återigen, lek med kusinerna och julklappar till dom minsta.
Den här julen har blivit över min förväntan! Åh mysigt! På fredag är det minijul igen med lillasyster :)
 
Hoppas alla ni har haft en fantastisk jul! <3

Julgodis

 
I flera dagar har jag bråkat med mitt julgodis. På bilderna ser ni mina bountybollar, som var ganska enkla att göra (och såååå goda!). Men. Jag gjorde också saffranstryffel. Kan säga att jag aldrig gör det igen. Så jobbigt. Jag som är chokladfanatiker ville doppa i choklad, men det gick nästan inte eftersom tryffeln är för mjuk och smälter när den nuddar chokladen! Nåja, idag blev jag klar. Och gott blev det. Phju. 

Vi har klätt granen ikväll också! En dag tidigare än vanligt. Ni får se imorgon :) 

Tjejmiddag

 
Middagen hos Aida igår var jättemysig! Vi fick trerätters, och allt var supergott! Vi fick också varsin påse med hemgjorda kolor i, vilket jag uppskattade väldigt mycket. Jag älskar när det har lagts ner tid och kärlek i allt. Man blir så glad i själen. Men nu till maten.

Till förrätt fick vi: Parmaskinka med örtröra (helt fantastisk), rosmaringrissini och fikon.
Till huvudrätt fick vi: Rotfrukter med rosmarin, fläskfilé och sallad.
Till efterrätt fick vi: Kall cheesecake med blåbär.

Tack tjejer, och framför allt Aida, för en jättetrevlig kväll! <3 

blandade känslor

 
Kom hem igår igen. Så himla trött i mitt huvud! Köra bil så långt är inte kul alltså.. Under resan blev det många tårar, men även många skratt. Det är fruktansvärt jobbigt att se farfar, och hur han knappt får någon hjälp när han behöver det (sjukt dåligt från vårdens sida). Men det är underbart att se min lilla skrutt Ängla växa och prata mer och mer för varje gång jag ser henne. Hon är redan två år! Blandade känslor.. 

Idag ska jag försöka tänka på annat. Handla julklappar, jobba och ikväll ska vi fira Aida på riktigt. Middag, presenter och paketlek!
Saknar mina tjejer, så det ska bli så himla kul <3

Min farfar

Hemmagjorda vaniljtvålar, julklappar till pappa, farmor och farfar.
 
Har precis packat väskan och om en timma åker jag och min syster till våran släkt i Mora. Med både glädje och sorg. Farfar, vår fina farfar, kämpar mot cancer och igår natt blev han väldigt mycket sämre. En stor sorg att han lämnar oss allt för snart, men en glädje att vi hinner träffa honom i alla fall en gång till <3 
 
Försvinner i några dagar.. 

Blundar tills jag skymtar lyckan

För ett par veckor sen fick jag in lite julkänsla i mitt rum!

Igår var det födelsedagsfirande hos Aida. Jag och Anna vann ett quiz om Aida. Jag har känt henne så länge, så jag kunde typ allt, haha. Priset blev en chokladkaka, så jag var såklart nöjd! Musik-nynnar-lek blev det också. Tyvärr stannade jag inte så länge pga att jag var trött och lite annat som gjorde att jag inte var så sugen på fest. Men det var trevligt ändå! 

Luciamorgon

 
Mamma väckte mig klockan sju imorse, och vi började morgonen med att kolla på Luciatåget på tv. Det var så himla mysigt! Sen frukost och musikhjälpen. Snart ska jag duscha och göra mig iordning, gå till Aida och baka. Senare väntar jobb och efter det födelsedagsfest för Aida! Vi får väl se hur länge jag orkar hålla igång, är så himla trött nu ^^ 

It's beginning to look a lot like Christmas

 
På förmiddagen åkte jag och T till skänninge och gick på loppis. Tänkte inte ta med min plånbok, men gjorde det ändå. Och tur var ju det! Fyndade en jättefin och fräsch gjutgärnsgryta. För bara 160kr! Lagom stor och med handtag. Det är som använda som är bäst, så jag slog till. ÅH är så nöjd. Hittade lite otippat några julklappar också. 

Nu på kvällen har jag slagit in lite olika paket, lyssnat på julmusik och bakat lussebullar! Äntligen lite julstök på riktigt. Jag har fått stryka några saker från min "att göra innan jul"-lista, och stressen har minskat lite grann iallfall. Imorgon blir det mer lussebullar (glutenfria) och mer fixande med julklappar tillsammans med min syster. Kommer bli mysigt! 

Julgodis

 
Igår skulle vi haft gröt- och godismys hemma med släkten på Marcus sida. Men både mamma och Marcus blev sjuka! Det blev inställt, så jag åkte till min syster och vi gjorde lite julgodis där istället. Rocky road och fling- och chokladkrisp. Sista är en riktigt klassiker i vårat hus! 

Pysselkväll



Ikväll åkte jag och Hanna till Tanja. Mys och pyssel stod på schemat. Här har ni resultatet av våran första stjärna. Jag gjorde egna tvålar också, men hann liksom inte mer än att gjuta dom. Tog så lång tid? Vi gjorde även egna små presentboxar, men det får ni se en annan dag när allt är klart! 

Tvättstugan

 
HEJ! Fullt upp denna vecka också. Jag har jobbat, letat efter och köpt lite grejer till våran pysselkväll på fredag, tränat och städat. Men nu har jag en liten stund över (om jag äter samtidigt). Förutom städning idag är det tvättstugan och jag skojar inte - det blev SJU maskiner tvätt. December betyder byte av gardiner, och det betyder mycket tvätt. Plus att jag inte har hunnit med att tvätta på två veckor... Men vi har ändå hållt efter lite i våran lilla tvättmaskin här uppe? Förstår inte?! Hur kan vi ha så mycket tvätt?! Nåväl, jag hinner inte allt innan jobbet. Måste hänga två, tvätta två och göra mig iordning på 45 minuter. Heja Heja! 

LIGHTS!

 
 
 
 
 
Lights var som sagt grymt! Blasterjaxx och Dimitri & like mike, som tjejerna tippade som favoriter, var faktiskt också dom jag gillade mest och bäst! 

På äventyr

Ligger i en hotellsäng i Stockholm. Skrev ett inlägg nyss som försvann, så skriver lite kort nu. Lights igår och det var grymt! Lägger upp bilder senare när jag är hemma. Nu är det dags för det jag längtat efter mest - hotellfrukost!