Klubb bubbel

I lördags hade jag över tjejerna på middag. Kan ju nästan kalla det flytta-ut-middag. Vi åt mat, efterrätt och spelade spel. Det var meningen att jag och Anna skulle gå ut, men det blev för sent så när resten av tjejerna gick fick vi sällskap av Danne. Vi satt mest och pratade till dom gick hem vid halv två. Det var jättetrevligt och alla tyckte om min mat, vilket var skönt *pustar ut*. Dom flesta ville till och med ha recept! En lyckad kväll! Så tack till alla närvarande <3 
 
Jag bjöd på: 
Kyckling i ugn med örtsås och ljummen potatissallad.
Kladdkakemuffins med dumlefluff och hallon. 
 
 

Våfflor på våffeldagen

Idag är det våffeldagen! Det firade jag med att göra egna våfflor för första gången, och bjöd Anna och Tanja! Hann med att handla och en lagom lång promenad innan, och efter packa första flyttlådan och vidare till Anna där jag har myst resten av kvällen! snart

Mamma och Marcus har åkt till Teneriffa, jag kör sista dubbla jobbpasset idag och jag måste verkligen plugga gärnet. Imorgon och på onsdag är jag äntligen ledig. Jag är så himla välförtjänt av det nu. Men helt ledig kommer jag såklart inte vara. Det finns massor jag måste styra med! Plugga, gå till skolan, packa.. Men det ska jag nog inte ägna hela mina dagar åt. Vi får se vad jag hittar på mer. Men en sak är säker - jag ställer inte klockan till imorgonbitti. 
 
Nu ska jag göra lunch och matlåda, sen kallar jobbet på mig! 

det är inte långt kvar nu

Klockan 12.00 om exakt 14 dagar hämtar jag nycklarna till min lägenhet. Det är bara TVÅ VECKOR dit! Det känns faktiskt helt overkligt. Jag längtar! Mamma är orolig. Mest för att jag inte ska äta ordentlig mat och att jag ska glömma låsa dörren eftersom jag gör det här hemma med jämna mellanrum (upps). Tur att jag har kod till porten, så bara mina grannar kan komma in hehehe hoppas dom är snälla.... Ne, jag förstår henne, men det är mest den här våren som jag varit slarvig. Det kan bero på att jag har så mycket annat att tänka på hela tiden. 
 
Det som kommer kännas mest skönt är att kunna ha precis det jag vill i kylen, bara äta det som jag tycker är gott och att ha mina egna rutiner. Att få bestämma allt själv, stå på egna ben och ha vänner över när jag vill. Men jag kommer såklart sakna katterna, att kunna lägga huvet på mammas axel när jag haft en dålig dag och att alltid ha någon runt mig. Det kommer nog bli väldigt tyst i början. Och det finns en ganska stor risk att jag blir lat :))) Och jag kommer sakna att inte behöva betala räkningar, men vem gör inte det egentligen?!
 
Såhär ser det ut där jag ska bo;
 
 

smart förvaring

Jag har sen jag fick min lägenhet funderat på hur jag ska göra med förvaring. Det är en liten lägenhet på 29kvm och jag har bara två garderober, varav den ena måste agera städskrubb. Så smart förvaring är väldigt viktigt. När jag googlade "compact living" så såg jag till min förtjusning många som byggt förvaring under sängen i sovalkoven, av vanliga byråer och skåp. Det är perfekt för mig! Det tror jag att jag ska satsa på. 
 
Än så länge lutar det åt liknande det här: 
 
 

halvfärdig

Goddag! Morgonen har bestått av att plugga, springa en sväng, suga i mig så mycket sol som möjligt och nu sitter jag här och äter halvfärdigt ris till lunch. Jag blev lite otålig! 
 
Tror det kommer vara så hemma hos mig rätt ofta sen. Jag är obotlig (hittills?) tidsoptimist, så jag kommer väl alltid ha bråttom. Jag börjar alltid laga mat när jag redan är hungrig och då vill jag ju äta så fort som möjligt! Men den här gången orkade jag helt enkelt inte vänta när resten redan var klart. Men vad gör lite tuggmotstånd...
 
Om ett par timmar ska jag bege mig mot jobbet. Och äta halvfärdigt ris till middag igen.... haha 

Vilket väder!

Jag måste bara titta in här (även att jag inte alls har tid) och säga; Vilket jäkla väder det har varit idag?! 13 grader och sol har vi haft. Jag har suttit innomhus mesta delen av dagen och pluggat tyvärr, men en liten löptur på en halvtimma har jag hunnit med. Det var så himla skönt! Jag hoppas våren är här för att stanna nu. 
 
I helgen har jag firat Tanja som fyllt år, jobbat och pluggat. Är otroligt trött men nu kör vi ytterligare en tuff vecka! 

Ingen tid över

Godkväll! Jag har tyvärr inte så mycket tid att uppdatera här, men jag hoppas ni förstår mig. Jag jobbar dubbelt och måste plugga resten av min tid. Så det finns ju egentligen inte heller så himla mycket att skriva?! Jag gör ju samma sak varje dag i princip. 
 
Igår avslutade jag min första kurs Hälsopedagogik, och provet gick helt värdelöst faktiskt. Att koncentrera sig på beställning och skriva för hand, det är svårt. Jag har knappt skrivit för hand en enda gång sen jag slutade gymnasiet, vilket är snart fyra år sen. Spenderade halva provtiden med att sudda?! Men nu är det bara ta nya tag. Nästa kurs: Kost och hälsa. 

löpare i vinterskrud

Vaknade tidigt idag, åt frukost och gav mig ut och sprang en sväng. Vinterklädd eftersom det bara var två grader ute idag. Trodde det skulle gå rätt dåligt pga kylan, men det gick fatastiskt bra idag.
 
Nu har vi precis städat klart här hemma och väntar på våra lunchgäster!