En skål med sommar



Fick färska, egenodlade rabarber av min chef idag. Känns som sommar trots det regniga vädret! 

Long time, no see

Jaha, här står det still! Jag har fortfarande inget internet tyvärr, så det blir inte många inlägg här! Men om ni vill veta vad som hänt dom senaste veckorna, here it goes; 

- fixat med lägisen 
- kryssning till Riga 
- grillpremiär 
- lunch i solen på uteservering

Ni får vänta en stund med att höra hur jag hade det i Riga, kan inte lägga upp så många bilder här. Men en sak kan jag säga; så sjukt vacker stad! 




Recept örtsås

Det var en del som ville ha receptet på min örtsås som ni ser i inlägget här under, så jag tänkte ge er det! 

Örtsås, till ca 4 personer. 

2 msk honung
2 msk balsamvinäger 
2 msk olivolja
Färsk Timjan, Basilika 
och Persilja
Ev. Gräslök 

Värm honung, vinäger och olivolja i en kastrull. Klipp alla örter i småbitar och häll i kastrullen. Låt puttra en stund. Klart! 

Superenkel och supergod sås! Perfekt till kyckling. 

Bor i min väska

Ursäkta frånvaron, men jag äger inget internet! 

Idag målas det om hemma hos mig, så från igår på eftermiddagen stod allt ihopknölat mitt i rummet. Jag kunde alltså inte vistas i lägenheten, så jag tog min tillflykt först till mamma och sen till Anna. Där åt vi middag och morotskaka <3, sen lånade jag en sängplats där. 

Just nu sitter jag hemma hos mamma där jag ska sova inatt! Måste plugga, ligger efter så himla mycket, men motivationen är inte hög.. Hoppas på mat snart! 

Middagsfavorit; potatissallad med chevréost och kyckling med örtsås. 



Premiär

Idag har jag varit på Ikea med Anna och handlat lite prylar till min lägis. Kollade på möbler, kom hem med det viktigaste - en spegel! Älskar att kunna se mig själv <3 Annars köpte jag lite smått och gott. Vi tog en paus mitt i allt och gjorde glasspremiär. Nu fattas bara sommaren! 




Klipp klipp

Det är gjort! Jag klippte av håret massor! Det känns bra, för ni ser ju före-bilden som är helt förskräcklig, men ändå lite jobbigt. Det kommer ta ett bra tag att vänja mig. Bara en sak som att ta lagom mycket schampo är svårt! Fick lite stylingtips från frisören eftersom jag inte vet vad man gör med ett kortare hår. Försök nr1 håller jag på med just nu, och det är helt vanligt självtork för att se om mina lockar är tillbaka?!
 
Ser ni min ojämna utväxt på före-bilden?! Har jag gått runt så?! Skäms ju....