Heldagar är ej att leka med

 
Godkväll! Mina *helvetesdagar* är över. Tre heldagar utan minsta lilla rast. Det tar på krafterna, är på helspänn hela tiden så jag inte ska missa något... eller någon. Usch och fy! Så idag blev det ett pass bodybalance, ett låååångt bad och bara försöka slappna av. Kändes bra för både kroppen (som lider av fruktansvärd träningsvärk!!!) och själen.
 
Imorgon kommer klockan inte ringa före halv tio, jag är värd lite sovmorgon! Ledig dag, men massor att göra, så det är dags att sova nu. Måste bara fixa till håret så jag kanske slipper skapboet imorgon. Godnatt! 


Det är så kallt!

 
Jag har haft tre riktigt långa dagar, och nu är jag så trött att pizza, godis och film kändes som enda alternativet. Hade ju gärna haft sällskap, men andra är ju också trötta och orkar inte röra sig. Men fritt fram för den som vill komma förbi såklart. Jag har bara ett vilkor; Ta med en flaska Fanta. Då är jag nöjd. 

Annars kan jag ju tala om att det är sjukt kallt här. Fryser ihjäl. 

Vansinnigt trött

Goddag! Det har i princip bara varit jobb dom senaste dagarna. Vi har julpyntat butiken, så nu är det stjärnor och julkulor överallt. Och en julgran! Hur mysigt är inte det?! .. Jag har i och för sig tränat lite också, men knappt så det räknas. Har ont överallt, så jag kan inte göra så mycket. 
 
Imorse hade vi personalmöte, vilket betyder gå-upp-jättetidigt. Vaknade av att resten av familjen stökade i köket vid halv sju. Halvsov bara efter det tills klockan ringde en halvtimma senare. Men jag kunde bara inte öppna ögonen, så klev upp halv åtta och stressade iväg till jobbet. Ni kan ju tänka er hur smart jag kände mig så tidigt (går aldrig upp innan halv nio). Jag hade inte mycket att komma med om man säger så! Känns som jag har gått inlindad i ett lager bomull hela dagen.. Glömde bort hur man brygger kaffe, så det tog tio minuter plus lite guidening. Haha. 
 
Nu håller jag på med tvätten och om en stund ska jag till osteopaten igen. Äntligen. 

Födelsedagsfirande

Present till min syster från familjen Ivarsson. En romanescoblomkål! 
 
Igår hade vi kalas här hemma för min syster, det var verkligen fullt hus! Nästan hela släkten och vänner var här, till och med två kusiner som jag inte har träffat på flera år. Det var jättekul att träffa dom igen. Jag har saknat dom. På kvällen åkte jag och syster ner till stan för bowling och middag med ett gäng vänner. Jag kom sist, alltså verkligen långt efter alla andra, på bowlingen. Efter middagen gick vi vidare till harrys, men alla var så trötta, så det blev bara en kortis! Tyvärr tog jag bara en enda bild på hela kvällen. Så himla rolig present! Haha. Det var en trevlig dag och kväll iallfall. 

Det är visst nåt som är tillbaka

 
Här sitter jag och har precis ätit frukost. Pannkakor till frukost kan ju va nåt av det godaste? Ska bara sitta kvar här en liten stund, sen iväg till biblioteket och stan en jättesnabb sväng. Resten av dagen och kvällen spenderar jag hos min syster. 
 
Förresten! Ser ni vem (eller ja, VAD) som är tillbaka?! Mmm, min älskade dator. Och den fungerar! Så nu kan jag börja fixa med saker och ting. Bland annat ska jag försöka fixa så att allt som är lila här på bloggen ändrar färg. Gillar ej lila. Ny header skulle jag ju fixa? Behöver lite hjälp med den, så om någon är frivillig...? Hehe. 

Julmarknad på Ekenäs Slott

 
Ikväll åkte jag och A till Ekenäs slott på julmarknad. Det är så himla mysigt att gå runt och kolla på alla fina hantverk och annat kul. Jag köpte med mig en skäggtomte (på bilden), pepparkakskola och rökt hjortkött. Köpte med min lillasysters favorit hem också - polkagrisklubba storlek större. Den slukade hon fortare än fortast! Såklart fanns det så mycket mer jag ville köpa, men det får vänta till nästa år när jag förhoppningsvis har en egen lägenhet. Helmysig kväll! 

White skirt

Kände att det var otroligt tråkigt med jeans hela tiden, så kjol - funkar?

Började morgonen, och egentligen hela förmiddagen, med att läsa. Sen tog boken slut tyvärr! Ska låna nästa snart. Trodde det skulle gå trögt att läsa på engelska, men det gick precis lika fort som svenska. Skönt!
 
Nu på kvällen har hela familjen varit och fikat hos min syster som fyller 24 år idag! Kolapaj. Supergott, men mastigt. Hon fick presenter och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det riktiga kalaset äger rum på lördag, och imorgon ska jag baka lite till det. Titta in imorgon så får ni se vad!

Spontanklipp



Började dagen med frukost på espresso house med S. Väldigt mysigt faktiskt! Efter ett litet tag fick jag ett litet ryck och ringde frisören, fick en tid och ungefär en timme senare satt jag i stolen med en sax i håret. Jag är nöjd och det känns fräscht, även om det inte är så stor skillnad! 

På eftermiddagen hämtade S (nummer två) upp mig och vi åkte ner till E&S för att fika, mysa med bebis och prata om deras stundande bröllop. Jag är så glad för deras skull! Dom är värda all lycka i världen. Och dessutom, jag och Sandra får planera möhippan! :D 

Middag och mys




Har precis ätit middag hemma. Pulled pork, rödkålssallad och god sås. Fantastiskt gott! Jag har jobbat hela eftermiddagen/kvällen och det har varit minst sagt stressigt, hann inte klart med allt jag skulle. Men det ordnar sig! Nu blir det mys med familjen resten av kvällen. 

Framtidplaner


Den här dagen har inte gått på högvarv direkt. Men jag har läst en del, fixat med tvätt och faktiskt kollat på lägenheter. Jag kände att Nej, nu skiter jag i det här. Jag MÅSTE flytta! Jag får helt enkelt hitta en lösning. Pratade med mamma om det och la sen tre intresseanmälningar.
 
Jag tror starkt på att allt kommer lösa sig för mig. Nu resten av hösten kommer jag jobba ganska mycket på Life och våren kommer innebära både jobb och studier om allt går som jag vill.

Halloween

Foto: Ida Gyulai   /sliver
Oskar, Jag och Sandra
 
Halloweenfest igår! Jag var grottkvinna, S var gladiator och O en ko (haha rim!!!). Vi var först hos V&H, sen vidare till Sliver. Jag hade jättekul hela kvällen! Det är så kul när alla går in för det och klär ut sig. Det fanns allt från en krokodil till Skrillex. Och om min klubba var poppis att slå varandra med? Japp.

Me and my nails

Granit blev färgen denna gång, är vansinnigt nöjd! Ignorera bakrunden ;)
 
Just nu sitter jag och äter frukost, gröt med kanel och hemgjord äppelmos. Mycket godare än köpt! När jag har ätit upp ska jag läsa igenom lite föreslagna jobb att söka. Och sen ska jag ner till stan och leta efter ett ben. Gissa till vad?!
 
(Just det, jag ska till en osteopat och trycka ut rygg och nacke lite senare. Enligt rykten är han rätt brutal.. Jag återkommer ifall jag överlever)